Werken bij De Brug

Werknemer met een arbeidshandicap

Ben jij iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt en wil je graag bij ons komen werken? Super! 

Zorg er eerst voor dat je toestemming hebt van de VDAB om in een Maatwerkbedrijf aan de slag te gaan. Meer info vind je op deze website: 

https://www.vdab.be/arbeidsbeperking/maatwerkbedrijf

Is dit in orde? Neem dan contact op met ons Team SAM (Sociale en Administratieve ondersteuning voor Alle Medewerkers). Zij maken graag met jou een afspraak voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek. 

teamsam@debrug.be of 03/449 39 50 

Begeleider/omkadering

Bekijk hieronder de profielen die we zoeken om ons team te versterken. 

Beschik je over de juiste professionele vaardigheden én ben je sociaal voelend. Aarzel dan niet om te solliciteren via: 

HR@debrug.be 

vacatures

Assistent – werkleider cluster montage

Als assistent-werkleider organiseer je het productieproces concreet voor de medewerkers; je bereid op werkopstelling voor en zorgt voor de nodige tools om de opdracht tot een goed einde te brengen, geef je hen opdracht en instructies opdat de productie efficiënt en kwaliteitsvol verloopt en zorg je voor kwaliteitscontrole voor uitlevering. Bekijk het volledige functieprofiel op de site van VDAB.

Assistent – werkleider manuele verpakking

Je bent inzetbaar op de vloer van de manuele verpakking, waar je verpakkingslijnen opstelt of organiseert en begeleidt. Bekijk het volledige functieprofiel op de site van VDAB.

Werkleider manuele verpakking

Je bent verantwoordelijk voor de werking van de manuele verpakking, waar je de afdeling meer inricht ten behoeve van de productie, onder meer door het opstellen van de verpakkingslijnen, organisatie van het werk en begeleiding van de maatwerkers. Bekijk de volledige functiebeschrijving op de site van VDAB.

AANKOPER CENTRALE DIENSTEN / INFRASTRUCTUUR

We zijn op zoek naar een voltijdse aankoper voor onze centrale diensten en infrastructuur. Lees het volledige functieprofiel op de site van VDAB.